Wie zijn wij

2 Advice You is een onderdeel van Steijvers V.O.F. en zet zich in om zowel particulieren als installateurs bij te staan bij het vinden van de juiste regeling. Daarnaast bieden wij onze kennis aan om een regeling correct in te leren zodat deze op een juiste manier met de cv-ketel of warmtepomp zal communiceren.

Wij hebben een zeer kundige adviseur beschikbaar die regelmatig producttrainingen volgt en daarnaast kan terugvallen op technische ondersteuning door productspecialisten van Honeywell.

 

Onze dienstverlening aan particulieren:

Wij helpen u graag om uw verwarmings-wensen helder te krijgen en de daarbij passende regeling samen te stellen. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn en hoe u uw woning gebruikt. Ook bekijken we welke verwarmingslichamen er in uw woning zijn (radiatoren, vloerverwarming, etc.) en wat de warmtebron is (cv-ketel, warmtepomp, etc.).

Op basis van die gegevens kunnen wij voor u een regeling samenstellen waarmee u met uw verwarmingsinstallatie het door u gewenste comfort kunt krijgen. Daarnaast kunt u ook nog eens flink op uw energiekosten gaan besparen doordat u niet langer vertrekken verwarmt waar op dat moment geen gebruik van gemaakt word.

 

Onze dienstverlening aan installateurs:

Heeft u klanten die graag een naregeling willen maar is dat nu net niet uw specialisatie? Wij helpen u graag met het samenstellen van de juiste regeling en desgewenst leren wij de regeling ook voor u in bij uw klant. Zo kunt u uw klant een complete regeling aanbieden zonder dat u zich verder in de techniek hoeft te verdiepen, daarmee voorkomt u vele uren werk die u liever aan andere zaken wilt besteden. Neem dus vrijblijvend eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij klanten met specifieke warmte-vraagstukken om u daar een correcte oplossing voor te adviseren.

 

Kortom: laat 2 Advice You u helpen met uw regeling.

2 Advice You
F. van Nunenstraat 28
5524 AV  STEENSEL

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

KvK Eindhoven nr. 172.16.158
BTW nr. NL8199.64.967.B01