Voordelen (na)regelen?

1. Comfort: in verschillende vertrekken de door u gewenste temperatuur op het door u gewenste tijdstip.

2. Besparing: alleen warmte als het warm moet zijn. Dus niet langer onnodig vertrekken verwarmen waar niemand is en daarvoor onnodig energie gebruiken. Met een correcte naregeling kunt u tot wel 30% besparen op uw stookkosten.

3. Toekomstgericht: door een naregeling kunt u nu en in de toekomst eenvoudig uw verwarminginstallatie afstemmen op de dagindeling die u heeft. Bent u vaker weg dan kunt u minder gaan stoken, bent u vaker thuis (bijv. als er kleine kinderen zijn) dan kunt u de vertrekken waar u veel bent lekker op temperatuur houden. Kortom: u past de verwarmingsinstellingen eenvoudig aan aan uw (door de jaren heen veranderende) wensen.

4. Handig: door een goede programmering van de naregeling is uw huis comfortabel warm zonder dat u er over na hoeft te denken. En is uw dagindeling een keer anders? Geen probleem: bij de meeste naregelingen vergt dit slechts 1 druk op de knop om het programma tijdelijk aan te passen. En de nachtverlaging..... die kunt u instellen waardoor het automatisch gaat en u er niet meer aan hoeft te denken.

5. Draadloos: met draadloze naregelingen past u uw verwarmingsinstallatie eenvoudig aan zonder hak- en breekwerk.

6. Milieu-vriendelijk: door alleen te stoken voor comfort in de vertrekken waar u op dat moment bent, verbruikt u minder energie en veroorzaakt u minder CO2 uitstoot. Niet alleen gunstig voor uw energierekening maar dus ook voor het milieu.