Waarom (na)regelen?

U gebruikt natuurlijk niet de hele dag uw gehele woning. Vaak kan overdag de temperatuur in bijvoorbeeld de slaapkamers en badkamer een stuk lager zijn omdat er niemand in deze vertrekken aanwezig is. En neem bijvoorbeeld uw studeerkamer, het zou toch zonde zijn om deze de hele dag en avond warm te houden als u er wellicht maar een paar uur zit?

Daarnaast veranderd uw manier van leven door de jaren heen. Van overdag beiden aan het werk via veel overdag thuis zijn met kleine kinderen naar studerende kinderen en wellicht ook weer meer bezigheden buitenshuis overdag. Het zou natuurlijk prettig zijn als u zonder ingrijpende aanpassingen uw verwarmingsinstallatie daar op aan kunt passen bij elke wijziging in uw dagpatroon.

Door de juiste naregeling aan te brengen kunt u jaar in jaar uit zorgen voor een comfortabele woning. U hoeft slechts het programma aan te passen aan uw gebruik van de woning zodat deze op het door u gewenste tijdstip warm is. Met een uitgebreide naregeling kunt u dit zelfs per vertrek instellen. En kiest u voor een draadloze naregeling dan heeft u zelfs geen hak- en breekwerk om de naregeling te installeren.

En wat te denken van uw energierekening? Door uw verwarmingsinstallatie goed na te regelen kunt u tot wel 30% besparen op uw stookkosten! Hoe? Door simpelweg niet langer ongebruikte vertrekken warm te houden maar gericht alleen de vertrekken die u op dat moment gebruikt comfortabel warm te houden.