Hoe naregelen?

Omdat elke woning anders is en omdat ook iedereen andere warmtewensen heeft is de juiste combinatie van producten in elke situatie anders. Goed advies en goed kijken naar uw gebruik van de woning en uw warmtevraag is daarom erg belangrijk om de juiste regeling samen te stellen.

Uiteraard is de basis een goed aangelegde verwarmingsinstallatie. Als de radiatoren te klein zijn of de vloerverwarming is met te weinig slang aangebracht dan kan de ruimte niet voldoende warm worden. De capaciteit is dan te klein. Als de basis goed is dan kan een regeling zorgen voor extra comfort en extra besparing door alleen die ruimte's te verwarmen die op dat moment warmtevraag hebben.

Met een uitgebreide regeling kunt u eenvoudig instellen hoe laat bepaalde vertrekken warm moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, de studeerkamer en de kinderkamer. Zo verwarmt u dus alleen daar waar het nodig is en heeft u comfort en besparing tegelijk.

Het naregelen van uw woning kan op vele verschillende manieren, wij hebben hier een aantal voorbeelden voor u beschreven.

Een goed advies zal zich vertalen in een comfortabele regeling die aansluit bij uw warmtevraag en waarmee u gaat besparen op uw energiekosten.