Honeywell HCE80 draadloze vloerverwarmingregelaar

Wat is een HCE80 regeling van Honeywell nu eigenlijk?

Draadloze Honeywell zone- en vloerverwarmingsregeling: 's winters lekker warm en 's zomers heerlijk koel - dat kan met de Honeywell HCE80. Dit draadloze regelsysteem kan niet alleen de verschillende vertrekken van de woning individueel verwarmen, maar is daarnaast ook geschikt voor koeling (via de vloerverwarming en indien uw installatie daartoe geschikt is).

Met het HCE80 zoneregelesysteem voor vloerverwarming biedt Honeywell een innovatief draadloos regelsysteem voor individuele ruimteregeling. Door middel van draadloze temperatuurvoelers maakt de HCE80 het mogelijk de verwarming en koeling in bijvoorbeeld woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor of hobbyruimte afzonderlijk en energiebesparend te regelen. Door iedere ruimte te voorzien van een instelbare temperatuurvoeler die voor dat vertrek de temperatuur regelt, wordt het wooncomfort verhoogd. Terwijl er niet meer energie verbruikt wordt dan echt nodig is.

In de standaardconfiguratie kunnen 5 vertrekken of zones apart worden geregeld. Het maximum aantal regelbare zones kan worden uitgebreid naar 8 met uitbreidingsmodule HCS80. Geschikt voor vloerverwarming. Als regelaar in de verschillende zones kan worden gekozen voor een eenvoudige thermostaat (HCW82) of een programmeerbare klokthermostaat (CMS927, EvoTouch, etc. afhankelijk van de installatie).

Kenmerken:
Draadloos: met draadloze temperatuurregelaars
Biedt de mogelijkheid voor aparte temperatuurregeling voor meerdere verwarmingszones in combinatie met bijvoorbeeld het EvoHome systeem.
Geschikt voor: het regelen van vloerverwarmingssystemen
Uitbreidbaar: optioneel uit te breiden
Voeding: 24 V