Honeywell Chronotherm CMT thermostaten

Wat zijn de Chronotherm CMT thermostaten van Honeywell nu eigenlijk?

Honeywell heeft een zeer breed programma thermostaten zodat er altijd wel een thermostaat te vinden is die past bij u en bij uw wensen. De nieuwste lijn thermostaten zijn de Chronotherm thermostaten.

Of u nu  's ochtends opstaat of 's avonds na een lange werkdag thuiskomt, met de slimme Honeywell Chronotherm klokthermostaten heeft u altijd de juiste temperatuur in huis. Ongeacht uw type of merk cv-toestel! En zonder er omkijken naar te hebben. Eenmaal ingesteld, doet de thermostaat zelfstandig zijn werk. Maar de thermostaat mag natuurlijk wel degelijk worden gezien. Vandaar dat de Chronotherm niet alleen een fraai staaltje techniek is, maar ook van tijdloos design

Handig...
U kunt de Chronotherm eenvoudig zelf programmeren. Via de dynamische tekstregel vertelt de thermostaat u wat te doen, zodat u gemakkelijk al uw comfortwensen kunt instellen en wijzigen. Bovendien gaan we bij Honeywell altijd uit van een functie per toets. Eenvoudig en overzichtelijk, net zoals het grote scherm dat bij toetsindruk helder blauw oplicht. En natuurlijk zijn bediening en uitlezing in de Nederlandse taal.

Mooi...
Door zijn compacte, stijlvolle behuizing en helderwitte kleur is de Chronotherm overal op z'n plaats. Zonder dat daar ontsierend hak- en breekwerk voor nodig is: elke thermostaat uit deze serie heeft ook een draadloze versie zodat u hem kunt plaatsen waar u dat het best uitkomt. Zowel aan de muur als op een handige tafelstandaard!
Zo wordt de temperatuur altijd optimaal geregeld en sluit de thermostaat naadloos aan op uw interieur.

.... en slim!
Deze mooie familie is net zo knap van binnen als van buiten: elke thermostaat beschikt over tal van intelligente functies. Zo rekent de Chronotherm precies uit wanneer de verwarming moet aangaan om op het ingestelde tijdstip de gewenste temperatuur te bereiken, zodat u comfortabel opstaat of huiskomt. Ook kunt u voor elke dag van de week tot zes periodes vrij programmeren, waar u net zo eenvoudig tijdelijk vanaf kunt wijken. En hij beschikt over een handige vakantie- en timerfunctie.

Het enige dat u hoeft te doen, is genieten. Genieten van optimaal comfort!

 

Welke Chornotherm CMT thermostaten zijn er verkrijgbaar?

Chronotherm
Voor aan/uit gestuurde cv-toestellen.
De Chronotherm is de zelfdenkende, 2-draads klokthermostaat die geschikt is voor elk 24 V cv-toestel. Deze thermostaat is batterijgevoed en kan om te programmeren van de wand worden genomen. U kunt zes periodes per dag vrij programmeren. En hij beschikt over een unieke vakantie- en timerfunctie.

Chronotherm Wireless
Draadloze klokthermostaat voor alle cv-toestellen.
De juiste temperatuur op de juiste plaats. Dat kan met de Chronotherm Wireless. Omdat deze Chronotherm draadloos communiceert met uw cv-toestel, kunt u hem op de plek in huis plaatsen waar u de temperatuur optimaal geregeld wilt hebben. En of dit nu aan de muur is of op tafel; dankzij de handige, meegeleverde standaard bent u hierin volledig vrij!

Chronotherm Modulation
Voor OpenTherm gestuurde cv-toestellen.
De Chronotherm Modulation is speciaal ontworpen voor modulerende cv-toestellen. Via het OpenTherm protocol informeert hij uw ketel over de warmtebehoefte van uw woning. Op basis daarvan wordt het vermogen van de ketel aangepast. Zo combineert u een optimale warmtetoevoer met een zo laag mogelijk energieverbruik. Bovendien kan bij gebruik van een buitentemperatuurvoeler de weersafhankelijke regeling worden geactiveerd voor een optimaal comfort in de gehele woning.

Chronotherm Wireless Modulation
Draadloze klokthermostaat voor OpenTherm gestuurde cv-toestellen.
De Chronotherm Wireless Modulation is een thermostaat die de voordelen van modulerend regelen volgens het OpenTherm protocol combineert met de flexibiliteit van een draadloze aansluiting.