Honeywell ruimtetemperatuur voelers

Wat zijn ruimtetemperatuur voelers nu eigenlijk?

Honeywell heeft een tweetal ruimtetemperatuur voelers om te combineren met draadloze regelingen. Deze voelers meten de temperatuur in de ruimte waar zij hangen en geven de regelunit een signaal als het warm genoeg is of als er warmte nodig is. De regelunit zal vervolgens de verwarming uit of aan sturen.

De HCW82 is een draadloze temperatuuropnemer met mogelijkheid tot naregelen. Deze opnemer kan ondermeer worden gebruikt bij bij het EvoHome systeem en/of de HCE80 vloerverwarmingsregeling, en voorziet de centrale regelunit van informatie over de daadwerkelijke temperatuur in een bepaalde kamer of zone. De HCW82 biedt de mogelijkheid tot naregeling ten opzichte van de basistemperatuurinstelling vanuit bijvoorbeeld de EvoTouch. Door middel van de instelring kan tot 12 graden worden bijgesteld.

De HCF82 is een draadloze temperatuuropnemer. Deze opnemer kan ondermeer worden gebruikt bij het EvoHome systeem en/of de HCE80 vloerverwarmingsregeling, en voorziet de centrale regelunit van informatie over de daadwerkelijke temperatuur in een bepaalde kamer of zone.

De ruimtetemperatuur voelers kunnen ook worden toegepast als u een HR80 knop wilt gebruiken maar als deze achter een gordijn of in een omkasting zit waardoor de knop zelf niet de juiste ruimtetemperatuur kan meten. De HR80 knop zorgt dan voor het programma en de ruimtevoeler meet de daadwerkelijke ruimtetemperatuur.